BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, May 7, 2009

Lake Garden

An evening with mr & mrs hebat....

Tu tajuk album alya tuk gmbr2 nie dlm facebook die..byk ko nye mr & mrs hebat alya ;)

papepun ptg itu sgt lah besh sbb dpt posing2 cm model baju raye yg x jadik, walaupun en F ckp musan sbb kiteorg suke pose drp buat aksi2 sengal ;) hehe...tp pape pun i would like to give a million thanks to En F sbb sudi tgkp gmbr kiteorg dgn cantik skali... (pinjam camera ;) hehe) .

Kepada yg melihat aksi2 kami brgmbr dgn brbaju kebangsaan jgn lh pula hairan sbb kami2 baru lps pulang dr wedding fariza yg sgt besh sbb dpt jumpe kwn2 lame. Tp aku, alya n erra cm biasa arr abish je wedding suke g buat photo shoot sendiri. Tp slalu ade megat, tp nie megat x joined lak, g mkn sushi kt Octopus..hukhuk..sengalnye megat..g mkn lak ko. X pe lah, yg penting kali nie ade En F ;)

Kat bwh nie ade beberape keping gmbr hasil dr tgn En F yg hebat itu..so enjoy it ;)


10 comments:

Farah said...

lain kali ajak aku... leh aku memenuhkan gambar korang...


eeemmmm.... adekah badan aku akan menghalang muka2 korang nanti???...


tu lah.. lain kali ajak aku.... sure lagi meriah...wakakakakaka meriah ke????

zalykha mohd said...

hahaha...
okeeeh
ko jgn risau,
pas nie comform aku akan ajak ko..
tp kalu x muat ko sorang2 je pose ek ;)
hehehe

erra soraya said...

hahaha..z..
nice writing... nice blog..
xsia2 aku pakai hot pink..
munyerlah sungguh..
hahahhaha... love u all dear..

azmie said...

emmmmmmmmmmmmm
mane gambar ku cik Z

zalykha mohd said...

erra : thanx erra :)
syg ko...
teruskn membace blog aku ye..
erra, mmg x sia2 ko pilih baju kaler shocking pink, menyerlah dlm gmbr..
i loike...
3 colour yg berberza n menyerlah ;)

zalykha mohd said...

azmi : hehehe..
ko nk gambar ko jugak..
hah, nnti aku upload yg melompat tu ek ;)

faridbadarul said...

awat tak edit dlu?

zalykha mohd said...

farid : suda edit lah en farid
gmbr besar sgt
jd colour lain lak masuk dlm nie..
jgn risau..
gmbr ko ttp nmpk cantik dlm blog nie k
;)

SitiNurAlia said...

btol 2...tanx 2 farid...bepoloh2 die...=) next tym bwk LBD eh...hehehhe...

zalykha mohd said...

alya : LBD ;)
yg mane satu alya..
megat ke hassan ;)
hahaha