BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, May 6, 2009

Happy Belated Burfday Zarren (:

Happy belated burfday yg ke 23 cik Zarreen Mazlan...

Al kisahnye ialah aku dgn nik sgt lah trlupa bahawenye burfday Cik Zarreen nie jatuh pada 11 April 09 sblh menyebelah betul dgn burfday kakak aku. Dah laa minggu tu merupakan minggu paling disaster dlm hidup kiteorg sbb kene siapkn byk final project yg tetiba dtg di saat2 akhir dgn presentation yg dtg juga secara tiba2.

Tp bila time nk dkt final je aku br teringat burfday zarreen bila aku anta msg kt zarreen on the 12th April brtyakn no phone Dr wan.Then Zarreen jwb satu je patah perkataan "X de". Wah, aku hairan nie, x pernah2 die jwb cm nie. Baru aku sedar burfday die smlm. Then aku pun terus tya kt nik ilani, "nik ko ingat x burfday zarreen". Dengan selambernye nik menjawab "dh trlepas ek". Muke kiteorg dh berubah menjadi pucat..hehe, mesti cik Zareen merajuk, dh laa dh lame x hangout same2.

So aku plan ngan nik, after final baru celebrate...then kiteorg buatkn satu suprise burfday celebrartion tuk zarreen...zarreen dtg dgn muke trkejutnye (walaupun die dtg lmbt, cm hampeh gak kiteorg tunggu ni ;) hehe) sbb x sangka kiteorg celebrate burfday die yg dh lame trlepas ;) kwang kwang, zarreen trtipu dgn helah kiteorg akhirnye...

My wish too Zarreen is i hope our friendship will last foreva :)

Nie peserta yg lmbt smpi iaitu Cik Mas ( brcermin mata putih..he3, still single ;) )

3 comments:

faridbadarul said...

slamat ari besday zaren.. semuga sehat dan hebat selalu

Farah said...

chedap nye donat... nak donat... nak donat...


nak donat banyakkkk banyaaaaaaakkkk

zalykha mohd said...

farah : nk donat ;)
x buley..
nnti ko gomok ;)
hehehe