BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, May 28, 2009

Happy Burfday Along

HapPy BuRfdAY ALonG yg ke 3_ ehem2.
Semoga di panjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

Sorry x dpt celebrate ari nie, sbb sume org keje. Nnti aku ngan anyah akan menyediakan satu jamuan khas tuk ko..haha..ko tinggal bawak badan je K..Hadiah??ko nk ape nnti ko mintak je ngan anyah ok ;) haha
Ok lah, pape pun semoga along hidup lebih bahagia disamping family trcinta..
Luv u
xoxo
~ika~
=)

5 comments:

Farah said...

wooowoooo woooo....

sentap aku ngan statement ko... wakakakaka


mintak ngan anyah yek??? banyak cantik muka aku ...waakakakaka



nanti kita wat yek besday celebration yg kita rancang2 tu

zalykha mohd said...

seyessss i loike bbq ;)

hahahaha....

ko kan adik along yg trcinta

so pape kirenye tajaan dr ko arr

=D

zai mohamad said...

relax adik2 semua...jangan gaduh2...oleh kerana masing-masing tak tahu nak bagi apakan, apa kata korang semua pakat2 bagi i sepersalinan from head to toe...i likeeeeee

Farah said...

pon pooonnn... nak sepersalinan pulakkk...

pengsannnn.. pengsaaaaaaaannnn....

along... ape kata ko forward kan permintaan ko ni kat abg nik... wakakakakaka

larrrrrrrrrrrrrrrrrriiikkkkkkkkkkkk

zalykha mohd said...

hahaha..
along
bak kate aku
ko mintak je ngan anyah
aku izinkn...
hahahaha