BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, May 19, 2009

Fariza Umaira & Raffik Najimuddin Wedding

Sorry for the lateness utk Fariza Wedding nye posted. Sbb aku bz wat entry2 yg lain ;) hehe.. Ape2 pun, first off all aku nk ucapkan tahniah kepada Fariza dan raffik sbb telah sah menjadi suami isteri, semoga kekal hingga ke anak cucu dan di kurniakan anak2 yg cute dan baik.


1st May 2009
Aku, megat, erra n alya ialah diantara org2 yg bertuah sbb dpt undangan tuk attend majlis nikah fariza pada mlm tu. So kepada yg lain jgn jelouse sbb kiteorg dpt tgk hubby Fariza dulu ;) Pape pun kite org sgt enjois mlm tu sbb dpt tgk fariza yg dh dkt 5 thn x jumpe dan satu agi, dpt mkn mkanan yg sedap2,nyum2.





2nd May 2009
Pada next daynye pula, aku, alya n erra telah bersiap2 dgn penuh keayuaan tuk ke majlis persandingan Fariza yg di adakan di dewan serbaguna taman maluri. Untuk majlis nie, aku dh rase mcm majlis reunion pun ade gak, sbb byk jumpe kwn2 lame yg lame dh x jumpe, yg dh kawen, yg belum kawen, yg single, yg bwk bf, yg bwk anak, sume ade. Pape pun, kite org telah menggamatkn suasana bile kiteorg je yg conquere pelamin tu bile Fariza panggil ajak brgambar. Lame lak tu, x mau turun2, nasib baik x roboh pelamin tu.








Ni ialah peserta2 yg telah aku, alya dan dilut dah berjaya kumpulkan untuk datang dan mencari jalan g umah fariza same2.





Last but not least, the bachelorate yang entah bile laa kite nk kawen nie...

waaaaaaaaaaaa (relax2, mude agi)



12 comments:

SitiNurAlia said...

waaaaaaaaa....ble nk kawen...
hahahahaha....

pas ni wedding laki tak jadi ko plk z...
aduyai..terase seperti andartu lak...

faridbadarul said...

Spe laki tak jadi z tuh?
Die da nak kawen, mesti ko frust menoggeng kan?

=D

superdilut said...

uwaaaaaaaaaaa..aku nk kawen??nnti la wweh..korang kawen dulu okey...gua da kwen ..kehkehkehkehekhe

Anonymous said...

budus!!!!
apsal plak aku pun ko kira?..
klu lelaki bachelor la..
adik aku masih ada!!!!
~Megat~

superdilut said...

huh...aku n megat dkt2 kan picta tu..mcm sepadan jer..hahahaks,

zalykha mohd said...

alya : leks,lek...kite releks dulu yaa, kite bg diaorg jln dulu...(walhal...waaaaa,nk kawen ;) )

farid : cammon arr babe, aku x nk die arr..aku nk kt ko ;D haha..

megat : eh..megat sorry arr termasuk lak ko...wakakakaka

dilut : alaa dilut ;) jum arr kite kawen ;) ekekekeke

zalykha mohd said...

dilut : hahahaha...memang padan ;) smpi lalan pun jelouse ;P hehehe

zalykha mohd said...

megat : wei megss...tunggu the next entry..hehe..entry psl ko menggemokkn aku ;)
haha

Anonymous said...

yer ker lud???...
Lan jelous ke??..
hahahahahaha...
klaka la plak..
jeleous ngan aku x der makne la weh!!..
~Megat~

zalykha mohd said...

magat : hahaha...cammon arr megs...mane ade bf org yg x jelouse ok ;P
haha

farizaumaira@yahoo.com.my said...

hye dear..
Zack: Thx a lot anyways zack...aku n raff aprt gler..

Alia: thx alia cz ko sudi dtg wed aku.Ko kurus gler babe..HOT!

Dilut: hye babe,thx k dtg wed aku..Nt klu ko nk kawen lg.....jgn lupe ajak aku k..he3

Megat: hye megat,thx cz ko dtg memeriahkn lg wed aku..thx megat!ha' cpt ckit kawen..hu3

Peah: aka,kode nunmgakalai..wed aku..he3..den nk ckp temo kaseh ler yer ekau sudi dtg wed den..nt klo ekau kawen jgn lupo jomput den..ha3..

erra: hye erra,thx k ko dtg wed aku..ko bile nk kawen nie???ha'jgn lupe ajak aku..calon dh ade kn??????yg aritu ko dtg ngan dier tu!!!opppsss!cory..he3

to all my frenz...(yg aku perasan dtg wd aku)
Aida,khaleda,shazlin muafaq,shazlin bobo,nad,kuzie,ghani,aidid,taufiq,azhar,ain junior,asiah,all rugby playerz,wan,cain,syed omar,boyfren2 korang,gfren2 korang,wife,husband,anak korang n ramai lg..he3..n cory r sape2 yg aku lupe or xperasan..

P/s : fariza n raff : thx alot guys..emwuahx!

zalykha mohd said...

fariza : yang penting kiteorg sayang ko gak :)
muahhhhxxxx....
friendship 4 eva =)
weh fariza
aku kawen ko jgn lupe dtg lak...
hahaha ;)