BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, July 19, 2009

Nik Ilani burfday ;)



Tepat pada 13 Julai 2009, aku dan Zareen dh planned nk celebrate burfday Nik, tp x tau di mane. So en F tlah mmberikn idea supaya kite smbut aje arr di Kedai Kupi Shah Alam. OK, tempat not bad gak.

So aku dan en F menunggu arr kehadiran Cik Zarren dan Cik Nik nie dtg, betul2 die nk cukupkn satu hari maka nye mereka nie tiba la dkt2 kul 11.3o mlm di Kedai Kupi.

Gmbr pun x byk nk shoot sbb gelap x cukup cahaya, tp pape pun enjoys sbb lepas tu lepak lepaking di padang yg ijau lagi idah itu smbil brcerita2 dan en F telah mengantuk smpi trbaring. Sian die.

Sorry nik, aku x dpt nk planned yg grand2 sgt sbb class kite pun abish lmbt..hehe. Ape2 pun thanx sbb ko sudi dtg and Happy Burfday to you dear =) . May god bless you.





3 comments:

kaleidoscope said...

ika...aku baca2 blog ko ni buat aku rasa muda 10 tahun. kkekeek...

zalykha mohd said...

hahahha...
terasa muda ye ;)
ok2
kalu cm tu...
mari lah joined kiteorg photo shoot gmbr...

Anonymous said...

aku sayang ko z....
thnks sgt celeb...
utk mr.hebat ngan didn't....
u're rock.....
uuumuuuuaaaaaaaaahhhhhhhhhh