BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, July 5, 2009

Ariani SALE!!!!




























Besh sgt Ariani sale, diskaun dari 10% hingga ke 70%, tp aku x jumpe arr yg 70%, 50% ade, tp yg stock nenek2 nye ok. Kalu nk yg mcm ekin nye 10% ke 20% je..hehe,pandai die wat marketing.

At last aku dpt gak tudung Ariani yg mcm ekinnye, yg blakang itam depan warne warni (ijau,br arr dpt satu, tp comei). Besh2 sbb senang nk match dgn ape2 baju, aku ingatkn tudung yg mcm ekin pki nie mahal sgt arr, aku dgr org ckp smpi RM 100 lebey.

Salah tanggapan dieorg tu.Rupe2nye tudung yg ekin pki tu, anak tudung je, name anak tudung tu Tiara. Aku suke sbb x pendek sgt and x panjang sgt. Boley buat tudung luar cm aku pki nie dan ley gak buat anak tudung di dalam. Sgt sweet, mudah dan harge brpatutan. Harga asalnye ialah RM75, after 20% jadi RM60.

Boley pki dgn jeans mahupun baju kurung yg brsesuaian. Tp seriously arr aku pki td, sgt selesa dan ringan. X rase panas pun. Dan disebabkn aku ialah student, aku rase memudahkn utk aku ke kelas lebey2 agi tuk org pemalas nk menggosokkn cm aku nie, senang sgt sarungkn aje d kepala anda,haha.

Dan oleh kerana aku student lagi, makenye aku beli satu je Ariani cm nie, pastu aku akan godam sampi riwayat die tamat arr mcm tudung kakak aku tu dh mcm belachan aku tgk Ariani die, haha. Alah membeli menang memakai ;)




aku suke gak tudung depan colour lain blakang colour itam mcm ekin pki nie...

7 comments:

Farah said...

jom gi arianni kota damansara....

alah membeli terus tak berduwet kang...wakakakakaka .. bila aku nak insap ni .. ampung kan dosa ku .....

zalykha mohd said...

hahahaha....
alah mmebeli terus miskin...
x pe2..
nyah,
kite beli satu je..
pastu kite pki arr smpi mcm belachan..
haha..
ko tu arr...
ayik ariani je..
bile nk insap...

zai mohamad said...

jealousnya aku tak dapat join... nantilah kalau senang kita gi ye...teringin gak nak rembat satu

pinkcouture said...

rileks dol!kot ye pun excited sgt sampai Ariani dah jadi Arini kihkihkih!!!sila perbetulkan title blog anda.mekacih!!!mgg ni i nak ke ariani lagi...ada sesape nak ikut????

Farah said...

nan....

jom kita gi kota damansara lak... mane lah tau dapat corak2 yg lagi menarik...


ya ampunggggggggg... bila lah aku nak insap ni...

zalykha mohd said...

hahahaha.....
excited giler smpi jd arini...
hahaha
aku dh betulkn dh...
waaaaaaaaaaaaa
pt aku kuar lmbt
kim slm je arr kt ratni ok ;)

zalykha mohd said...

along : mariiiii lah ;)
anda di alu alukn