BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, July 1, 2009

Burfday celebration Alya and Azmi at Satay Station


Happy burfday alya dan azmi :) . Majlis celebration ini telah diadakan di satay station di desa pandan. Dekat2 gak arr ngan galaxie ampang yg famous ade MBO tu..haha.. Untuk celebration di Satay staion nie, aku dh tempat tempat awal2 sbb adik tu ckp tempat nie slalu penuh, kalu nk kene tempah awal2. So aku pun ari selase tu dh tempah dh. Aku choose tmpt nie sbb satu selesa, mknan mura dan dekat, memudahkn kami brgerak.
So celebration ini telah di hadri oleh, alya (the burfday girl), syafiq azwan(bf alya), azmi (burfday boy merangkap bf erra), erra, ZackO (aku) dan tetamu khas dr Klang En Farid (susah tul nk pujuk die dtg nie) . Thank you sume sbb sudi dtg ;)
Makan di sini not bad, satu cucuk satay dlm rm0.60 sen aje. So jgn risau sbb bajet anda x kn lari. Kat sini ade gak mee rebus, tp kite org mkn satay je, sbb mlm tu sume on diet. haha. On diet x on diet 100 cucuk gak arr kite org order, dan pemenang bg paangan mkn satay trbyk tlah d menangi oleh paangan erra dan azmi dgn jumlah 37 cucuk satay (hebat2, syabas kwn ku ;)
After mkn2, baru laa acara meniup lilin dgn wish yg trkeluar dr mult alya "aku brazam nk kurus thn nie". Haha (tu je laa wish ko).

Selepas acara tiup lilin cm biasa arr, acara tgkp menangkap gmbr tu mesti ade, dh mcm gmbr ari raye pun ade gak aku tgk.
kami guldix ;)

Last but not least gmbr aku ngan En F, kesian x de sape nk tgkp gmbr kiteorg, makenye tgkp arr sendirik. Ape2 pun thanx kepada yg sudi dtg walaupun jauh, thanx to En F sbb sudi banje kiteorg separuh (haha) and thanx sbb sudi tlg tgkp kn gmbr kiteorg dgn chantek skali.


5 comments:

faridbadarul said...

Pasal ak da gemok n itam z tmaw masukkan pix ak.

Walhal ak berusaha bersungguh2 smpi peluh2 n kebsahan di dalam air cond tgnkap pix korang.. sedey. hahhaa

zalykha mohd said...

dodol ko kan..
bile lak aku x masukkn gmbr ko..
cume aku edit kasik cerah skit...
kasik x nmpk itam cm tambi..
hakhakhak
;)

azmie said...

wei
time kacih sbb celebrate birthday aku
and time kacih sbb ltk pic ku yg tak semengah ni heheheheh
hope next time we can spent time together
kalo bole jauh2 la k
thnkz z
(^o^)x

erra soraya said...

z!!! ala comelnya blog ni.. hahahhahaha.... nak gambar2 ni z.. nak gak...

zalykha mohd said...

haha...
erra...
ko dan2 arr aku comeikn..
x pe2..
nnti aku kasik ok..
on ym mlm nie ;)