BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, July 18, 2009

Ice Age 3D

Beberapa hari lepas, aku dan en F telah berhajat utk menonton wayang yg brtajuk Ice Age 3. Ok aku pun briya laa nk tgk dan kami telah membeli tiket wayang khas utk tayangan 3D. Waaaaa…..aku teruja dollll. Sbb aku x pernah tgk wayang 3D, punya laa aku excited sbb x pernah tgk wayang 3D, so aku dgn En F pun siap sedia utk masuk wayang awal. Ok kiteorg nye cinema no 4, sblm msk cinema tu ade akak2 tunggu sbb nk bagi cermin mata 3D. Waaaaaaaaaaa….lagi arr aku teruja tgk, sbb cermin mata tu Dolby Digital. Teruja x teruja korang.




inilah sunnies 3D dolby digital itu,haha


Walaupun aku pakai cermin mata 3D nie agak hodoh sbb keadaan tudung aku kembang. Aku dan En F asyik laaa ketawa aje sbb kelakar giler muke kiteorg pki spek tu, nk kate hodoh x hodoh, k kate comei x comei gak arr…haha.Asyik laa ketawa smbil menangkap gmbr dgn pelbagai aksi. Haha, kami gilak ;p

sgt lah teruja apabila citer Ice Age nie dh start, korang ley tgk gmbr die timbul..hoho..gajah2 ia nmpk sgt lh comei mcm kami2 jugak,haha. Tp di sebabkn lame sgt aku pki sunnies aneh nie, make aku pun bukak sbb dh pening. Tapi ape2 pun citer ini trsgt lh enjoy apabila disaksikan dgn cermin mata 3D ini. So kepada emak2, silalh bwk anak anda menyaksikan citer Ice Age 3 3D..hehe


2 comments:

faridbadarul said...

hodoh la.. cam ultraman mark.. hohoho

zalykha mohd said...

comei arr..
cm ultraman dyna