BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, October 10, 2009

Wish List ;)

Memandang kan tidak lama lagi ialah ulang tahun kelahiran aku, so aku berangan laa nk beberape benda yang aku rase aku perlu..hehehe..attention to kak ina, anyah, along, cik alya, en F dan yang sewaktu dgn nye ;)


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

wish list yg pertama ialah Oversize Cluth :)




bimba & lola ;)



Coach clutch


Wish list no 2 : Oversize Rings by Forever 21


Wish List no 3 : Longchamp or Guess Hand bag

wish list no 4 : long sleeve Ralph Lauren
WIsh list no 5 : Nine west wedges ;)

Wist list no 6 : more, more and more Forever 21 clothes

Wish list 7 : more, more and more shoes ;)




Wish list no 8 : more, more and more oversize cluth ;)

Wish list no 9 : conform x de sape nk layan
Ticket Concert Beyonce live in Malaysia

11 comments:

ina said...

hahaa.. demanding btoi.. =D

SitiNurAlia said...

hahahha...senget nye budak..aku adiahkan kau en.F jer...nnti aku ikat riben kat pinggang die...(tu pun kalau smpai la riben tu..)

Farah said...

wish list diatas adalah tidak di layan

ko nak ko beli sendiri...


kalu ko nak obersaiz cluth .. nanti aku adiah kan ko fail hard cover yang ade gambar princess disney tu yek.. oversaiz gak tu...

zalykha mohd said...

ina : i x demanding ;)
tp konon2 berangan arr kalu kakak2 i + kwn2 trcinta nk kasik ;)
haha

alya : kompom x muat arr..
ko kene beli riben tu pukal arr sebab saiz pinggang die saiz 48
wei, jgn lupe adiah aku
obersize ring forever 21
alaaaa baru rm29 je ;D
hahahaha (mmg x malu meinta2)

anyah : cammon arrr obersize fail aku dh ade, byk...
alaaa oberzise cluth kt chales n keith cm kak ina tu x mahal pun...bawah rm 50 je rasenye after less
hahahahaha
(mmg x malu, meminta lagi)

SitiNurAlia said...

hahaha..jom g coping wikend ni..kau pilih je nk yg mane..nnti bil aku kasi en.F..=)

zalykha mohd said...

hahaha
cammon arr alya..
en F tu kedekut ok..
die slalu ckp kt aku
mak die kate "x bgs blajekn duit kt ppuan, nnti bile die x de duit, die kene tinggal"
hahahaha
so aku redha je arr dpt bf kedekut
;)

SitiNurAlia said...

cet..taik idung masin...(z penah rase..die yg bg tau aku..)

Farah said...

ika... oleh kerana aku di kurniakan Allah ngan tangan yang kreatip .. aku akan ciptakan ko cluth dari perca-perca kain yang terbuang kat umah aku ni... siap reben besau cam gambar cluth kaler purple tu... lagi pun mesin jahit mak still ade kat umah aku ... ok tak idea aku...??? ok kan??? okkk kannnnn???


kak ina dan along .. sila sokong yek ....

zalykha mohd said...

hahaha
cammon arrr
patch work nye cluth
kewllllll ;)
janji nmpk vintage ;)
hahaha

zalykha mohd said...

alya : haha
sedap oooo
taik idong nyum2
dodol2 skit warne die
;D
wekkkkkkkkkk

pinkcouture said...

aku sokong 100% anyah!!!banyak cantik ko punya wishlist.aku x pikir lagi nak bagi ko apa ;p