BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, September 14, 2009

I'm Back!!!!!!!! :)


wahhhhh..excited nye nk tulis blog balik, sorry dah lame x update blog sbb sgt bz dan x de MOOD!! sbb ade beberape anasir yg mengganggu keharmonian aku di blog dan laman2 sosial yg lain....

What ever lah, sbb now im back dan x sabar nk update aktivity2 seharian ;) . Bln2 puase nie x elok2 mara2 nnti pahala kurang. Ape2 pun sebeleum kite nasihatkn orang, lebih baik lah kite kaji selidik dulu ttg diri sendiri dan brbanyakkn muhasabah diri. X baik berburuk sangka sesama saudara ataupun berburuk sangka kepada umat2 yg x dikenali. Di bulan ramadhan nie lah bulan tuk kite prbanyakkn pahala kite. So, ape2 pun kesimpulannye cermin lah diri anda sendiri.
PEACE no WAR!!



3 comments:

faridbadarul said...

Cute.. kewll.

zalykha mohd said...

hehe
kewll bebeh ;)

Anak Pendang Sekeluarga said...

Sabda Rasulullah s.a.w:
Maksudnya: ” Bagi orang yang berpuasa ada dua kegembiraan. Pertama, kegembiraan ketika berbuka (atau hariraya) dan kedua, kegembiraan ketika bertemu dengan Tuhannya kelak”. Hadis riwayat Imam Bukhari dan Muslim.
Selamat menyambut hari raya Aidil Fitri dari saya,andai kata tersilap bahasa,maaf dipinta ye..hu3
Harap boleh tukar link…..lepas nie…(add la saya)