BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, September 13, 2009

IFTAR ramadhan - rumah amal limpahan kasih Puchong



Bertempat di INTEKMA resort dan hotel UITM, telah berlangsung satu majlis yang julung2 kalinye utk program Pengajian Pengurusan Komunikasi dan Polisi (MC 228) iaitu Majlis berbuka puasa bersama anak - anak yatim rumah amal limpangan kasih Puchong.

Pada mulanya aku x brape excited utk menyambut ketibaan anak2 yatim nie sbb last sem aku ade g umah anak yatim yg agak nakal. Tapi anak2 nie sungguh different drp anak yatim yg lain, aku keluar utk g menyambut anak2 yatim yg sgt comel dan baik2 belaka. Aku dapat rasekan kedatangan mereka dtg dgn membawa kegembiraan kepada kami2. Aku teruja bila tgk mereka dtg sambil brpengangan tgn dgn abg2 (khalid, shabby dan benny) 3 org lelaki melayu trakhir d mc228, sungguh baik,peramah dan behave skali.

Thanx to shabby, khalid dan benny kerana sudi g menjemput adik2 d umah trsebut (special credit to them ;) nmpk mcm bapa2 yg penyangan ;)

seronok melihat aksi2 mereka dan kami2 opkosh x nak melepaskan peluang utk brgmbr kenangan brsama adik2 dan kami2 yg gedix.


And special thanx to Mc 228, sbb telah memberi kerjasama yg baik dan menjayakn majlis nie dlm masa yg singkat.






Pn Ahlam - the organizer



Last but not least, vouge x??
he3

4 comments:

pinkcouture said...

babe!!!artis jemputan ko mane??? nak la tahu sape ngehx3...ke ko jemput ayu ampang :P

zalykha mohd said...

hahaha
dan2 tu plak dieorg ckp x mau artis jemputan..
kalu x aku dh nk jemput funky doriz daaa

faridbadarul said...

diorng tpu korang dan korang tpu kamiorang,,

zalykha mohd said...

owhhhh
sorry my dear..
next time i x tipu ;p