BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, February 7, 2009

My Best Friend Wedding

First of all,

aku nk wish congratulation kt besh friend aku yg bakal melangsungkan perkahwinan die x lama lg. Congrate's babe, may your wedding will last till the end.

Senenarnye, aku shock giler dgr yg kwn aku nie nk kawen. Sbb ko dh laa lawa, cantik lak tu. Aku harap sangat lelaki yg akan menjadi teman hidup kwn aku nnti, dpt jaga kwn aku dgn baik. Tp, aku rasa, u made a rigth choice babe.

Ape2 pun aku sangat happy mendengar khabar nie. Don't worry dear, i will come to your wedding.

Skang nie aku tgh pening, nk pki bj ape arr nk g wedding minah nie. Urmmm, baju kurung putih yg bunga hitam ke org bj kurung putih bunga colourfull atau nk tempah baju br???..make up lg..aku dh lama x melaram nie, cm nk melaram habis habisan je ;) he3

p/s : sape arr nk teman aku g wedding nie?

2 comments:

faridbadarul said...

hooooooooo. ak egen temani mu z..
but .. a bit bizi. mybe next time r next bus stop di amcorp.. (xde ken mgena pon)

zalykha mohd said...

tau x pe..
ape kene mengene bas stop kt ampcorp???
hirai aku??
huhu...
x kire...
ko kene ko teman aku gak
sbb ko dh kalah ym ngan aku
wawawawawa