BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 12, 2009

aktiviti hari ini

Hari nie aku, zareen ngan nik ( 3 hot scandallious) ;) kene g bukit cerakah tuk meeting ngan en. julieen utk boking tempat utk family day for next week.

Punya laa tempat tu mcm hutan belantara, name tempat agro lounch, tp mcm dewan trbengkalai. Sblh agro lounch tu ade cm padang skit arr tuk buat poco2. Tp rumput die panjang daa, ley tenggelam kaki pijak rumput tu. Cm ne aku nk buat poco2 nie?? jap g aku g call en julieen nk mmbebel psal rumput panjang. Kang ade lak anak org kene patuk ular kang.








Panjang kn rumput die....

Lepas tu kite org g rumah 4 musim, sbb si Khalid nie sebuk sgt nk g. Tp ok laa, layan je laa, sbb skang tengah musim sejuk. Kiteorg tipu (bidon) abg jaga rumah 4 musim tu, kiteorg kate kite org survey tempat, padahal nk brsukar ria dlm rumah 4 musim tu. he3. Kite org pun masuk smbil brsuka ria, rupa2 nya abg tu tgk kite org melalui cctv. arrrghhh..malunye, sbb kiteorg cm kanak2 ribena dlm tu. Dh laa menipu abg tu, sbb nk msuk free, bengang je abg tu tgk kite org pas kuar dr situ. he3. Nasib laa abg ek ;)








p/s : kami lesbian ;) hahahhaa

9 comments:

zai mohamad said...

salam...

nak join family day boleh??? kalau tak boleh nak rajuklah...acah je.
seronoknya dapat masuk rumah 4 musim...dapat masuk free lagikk...

faridbadarul said...

hooo.. ko tataw ke yng abg tuh sebenarnya adalah abg kucing. memerhatikan gelagat korang.. jaga2 cik salmah..

btw statement ni sgt mendukacitakan ak

p/s : kami lesbian ;) hahahhaa


ak akan mncari psagan gay pula. =D

zalykha mohd said...

abg kucing??
menakutkn....

farid: x de laaa
aku bkn lesbian arr...
haa...
takut2..
kalu takut skang cpt blanje aku mkn..
hehhehee

faridbadarul said...

uhuk....
ayat manis je nak ajak ak date kan?
hahxhxa (perasan) =D

zalykha mohd said...

hahhaa...
biasa arrr..
tu laa taktik akak kucing..
meowwwwww....
;D

Farah said...

ika...

sume org ko nak sakau kan..? habis sume org kena belanje ko... amboiiii3x <-- gaya azwan ali

udah tu farid .. jgn di belanje budak itu

zalykha mohd said...

hahaha...
amboi farid...
ade back up bsr skang..
nie aku jelous nie...

faridbadarul said...

thanx kak.. mmg tamaw bnja budak ni.
kanak riang. biasala.

mari kita boikot bnja z mkn. kasi krus sama dia. da kuurs leh wat perahu. hahhaa. =P

zalykha mohd said...

hahahaa...
sengal ko farid...
aku x nk banje ko tgk wayang...
hahahahaa