BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 31, 2009

B.O.M.B.A

First of all, aku nk brsyukur sangat sbb dh tamat latihan bomba yg ala2 menyiksakn (bkn sbb ape, tp sbb setiap ari sabtu aku xley balik ampg). Tp sbnrnye bomba uitm nie sgt laa menyeronokkan, cume kemalasan yg tramat sgt oleh aku utk bgn pagi2 tu meybabkan aku mls hendak ke bomba.


Last day aku hari tu, telah mengigatkn aku kenangan dr part 1 smpi part 3. Mcm2 kenangan manis dan pahit kiteorg lalui. Daripada kene mara @ maki dgn komander, smpi laa kiteorg baik dgn komander. Daripada memanggil seorang komander tu 'komander penyu' sbb muke die mcm penyu ;) he3, jgn mara komander2, tp tu sume dh menjadi kenangan.


Ape2 pun aku nk brterima kasih dgn komander2 yg baik, sabar & lyn kiteorg dgn baik (sbb bdk2 mass comm nie kn byk ckp) especially komander amy ;) u r so sweet....(mane sijil kiteorg yg dijanjikn,hahaha).

Ini diantara gmbr2 kenangan di bomba ;) dr part1 - part3


















7 comments:

faridbadarul said...

waaa.. cumel sungguh kamo bertudung.. teruskan.
Akak2 smua mari kita galakkan budak ni memakai tudung. hehhe

spe komander yng garang2? meh ak gigit pili bomba dia.. hahhaa =D

zai mohamad said...

sapa itu 'jalikha'...loyar, majistret..apa ahlil bomba...

ika, dah kira khatamlah selok belok bomba ni...apa kata kau apply ajelah kerja kat bomba ampang tu...

by the way, aku agree dgn bro farid yang kau memang comel sangat bertudung...apa kata kau teruskan niat menjadi muslimah sejati...ahaks

belajar rajin-rajin ye dik..

zalykha mohd said...

hahahahaha.....
nape laa korang ley brsatu padu nie...
abish arr aku cm ni..

zai mohamad said...

itu maknanya BERSATU TEGUH BERCERAI ROBOH...ade paham...

but you look damn comel with tudung...jujur, ikhlas tau bukan bodek tau..tapi kalau nak belanja apa salahnya..he he he

faridbadarul said...

hidup msia tanpa aedes!!!

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

huhu..btol tuh..mmg comey cik adik ni kai tudung..

zalykha mohd said...

ok2..
nnti aku pki tudung...
;P